RRF- 6.2.1 pályázat Lakossági napelem, tároló, nyílászáró, hőszivattyús fűtés rendszerek telepítése

Szívesen fogadjuk azok jelentkezését, akik kivitelezője visszalépett a megvalósítástól, vagy indokolatlan, esetleg aránytalan összegű befizetést vár el a pályázótól.

A100%-os pályázat második köre helyett várhatóan a napelemeket és energia tárolót tartalmazó Napenergia Plusz program fog indulni, várhatóan 2024 januártól. Amennyiben érdekli, kattintson ide.

Amennyiben többet szeretne megtudni a szerződött kivitelező lecseréléséről, kattintson ide.


Az RRF-6.2.1 pályázat lezárult körében nagy számú pályázóval kötöttünk szerződést, akiknek túlnyomó többsége pozitív támogatói döntésben részesült.
Tervezzük, hogy a 2023 tavaszán várható fordulóban is részt veszünk, ezért természetesen szívesen állunk a pályázni szándékozók rendelkezésére.
Pályázó partnereinktől - amennyiben a megvalósítandó fejlesztés elemei nem lépik túl a pályázat kiírásában rögzített kereteket - nem kérünk befizetéseket, sem a beadás előtt, sem a megvalósítás során.

A második forduló előtt még várható a kiírás részleteinek módosítása, illetve célszerű megvárni azt is, hogy a teljes keretből mennyi maradt az őszi ütemre. Vállaljuk saját munkatársaink közreműködésével történő benyújtást, vagy a velünk szerződött pályázók számára specifikus segédleteket tudunk biztosítani a sikeres és mielőbbi beadáshoz.

 

Miért hirdette meg a minisztérium a "100%-os napelemes pályázatot"?

A családi házak, sorházak és az alacsony lakásszámú lakóházak többsége elavult fűtési rendszert alkalmaz, ami többlet energiafelhasználást, ezáltal magas fogyasztást és a szükségesnél nagyobb széndioxid kibocsátást okoz. Ez kiváltképp igaz az országos átlagot el nem érő jövedelmű tulajdonosok által lakott épületekre. Az energiatakarékosság javítását szolgáló beruházások megvalósítása költséges, emiatt megfelelő támogatás nélkül gyakran kivitelezhetetlen az alacsonyabb jövedelműek számára.

Az RRF- 6.2.1 pályázati felhívás lehetőséget nyújt az országos átlagot el nem érő jövedelmű, saját tulajdonú ingatlannal rendelkező magánszemélyek számára, hogy vissza nem térítendő támogatással lakóépületeiket megújuló energiaforrással lássák el, illetve energiahatékonysági korszerűsítést hajtsanak végre. A beruházással csökkenthető az épület energiaigénye, amivel energiát lehet megtakarítani.

 

Rólunk

A Mobilrouter Kft 2012-ben alakult, a műszaki fejlesztés iránt elkötelezett és tapasztalatot szerzett magányszemélyek részvételével, azzal a céllal hogy fejlett és innovatív ipari hálózati eszközöket fejlesszenek és értékesítsenek. Fontosabb megoldásaik a Mobilrouter hálózati és tévfelügyeleti eszközök, a Mobileguard kamera rendszer és a Mobilsolar napelemes termékvonal tagjai.

  

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információk.Elfogadom