Napelem - Sharp NU-JC370W

Napelem - Sharp NU-JC370W

A hosszú távú partnerkapcsolatok bizalomra, és megbízhatóságra épülnek. Amikor versenytársaink a kilencvenes évek végén megjelentek a piacon, a SHARP már 40 év tapasztalattal rendelkezett a napelemek különböző alkalmazási területein történő használatában.

Büszkék vagyunk a múltunkra és arra a sok sikeres projektre, melyet a SHARP napelemek tettek lehetővé világszerte.

Nagyobb hatékonyság PERC cellákkal
Monokristályos PV moduljaink PERC cellákkal kaphatók. Ezek a „passzivált kibocsátású hátsó érintkezős” cellák egy új technológiát képviselnek, amely versenyképes áron képes a modul hatékonyságot növelni.

  • A nagyteljesítményű (1 000 V)
  • Magas modul hatékonyság (20,0%)
  • 120 felezett cella, M6-os wafer (modul méret: 1 765 x 1 048 x 35 mm)
  • 9 gyűjtősínes technológia + -0,347%/°C-os hőmérsékleti együttható növeli a teljesítménynyereséget
  • Tartós kialakítás (teszt sikeres volt: PID jelenségnek való ellenállás, ellenállnak a sós párának IEC61701, ammónia IEC62716, homok és por IEC60068)
  • Bevizsgált és tanúsított (VDE IEC/EN 61215 + IEC/EN61730, II. biztonsági osztály, CE, “C” tűzveszélyességi besorolás)
  • Megbízható garancia: 25 év lineáris teljesítmény garancia és 15 év termék jótállás (Az EU-ban és további felsorolt országokban telepített modulokra érvényes. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze az Ön országára érvényes garanciális feltételeket.)
  • Garantált pozitív teljesítmény tolerancia (minimum a megadott érték és további 5 % érhető el)

Rólunk

A Mobilrouter Kft 2012-ben alakult, a műszaki fejlesztés iránt elkötelezett és tapasztalatot szerzett magányszemélyek részvételével, azzal a céllal hogy fejlett és innovatív ipari hálózati eszközöket fejlesszenek és értékesítsenek. Fontosabb megoldásaik a Mobilrouter hálózati és tévfelügyeleti eszközök, a Mobileguard kamera rendszer és a Mobilsolar napelemes termékvonal tagjai.

  

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információk.Elfogadom